CALGAZ “Miniflaskor”
Calgaz | myGAS | Air Liquide Gas AB
Rena gaser och gasblandningar på små bärbara gasflaskor. Levereras direkt till dig där du ska använda din gas.

Bärbara gasflaskor rena gaser och gasbalndinger

“Miniflaskor” från Air Liquide-bolaget Calgaz har använts under många år, bl a till läcksökning och alkotest-utrustning.

“Miniflaskorna” är en trygg och bra lösning för alla gasanvändare som behöver små mängder gas och därmed en liten gasflaska.
 

Skicka oss ett e-mail
här för att komma igång med Calgaz!

Calgaz blandar, kombinerar och stabiliserar gasen i små, lätta flaskor för att möta alla dina applikationer. I Calgaz-sortimentet finns nu tillgängligt som en del av Air Liquide-portföljen, bland annat gaser med hög renhet, standard och anpassade blandningar samt gashanteringsutrustning.

Leverans

Steg 1: Ett spårningsnummer skickas via e-post så snart din beställning lämnar lokalerna.

Steg 2: Leverans av varor på lager samma dag.

Steg 3: Leveranser kan ordnas genom de nordiska länderna, Europa och världen. Vår exportavdelning är fullt utbildad för att distribuera gaser över hela världen via väg, sjö och luft. Dessutom har vi logistikcentra i Singapore, Dubai och Shanghai som möjliggör snabba leveranser i Mellanöstern och Asien.

Varför välja oss: 
1
Lätta och bärbara flaskor
Lätta att hantera, förvara och transportera till den plats där de ska användas. Passar bra för arbete på laboratoriet eller ute på fältet. Säkrare och mer praktiskt när du ska arbeta på höga höjder.
2
Snabb och pålitlig leverans
Spårbar leverans, flaskan sänds iväg samma dag som ordern anländer. Snabb och smidig direktleverans via större transportbolag, godkända för farligt gods. Fem års hållbarhet för specificerade produkter.
3
Flexibelt flaska ägarskap
Du köper flaskan och slipper hyresavtal. Du har möjlighet att använda egen etikett. Brett utbud av standard och gasblandningar. Du kan lätt återvinna flaskorna lokalt, de behöver inte returneras till Air Liquide.