Air Liquide & den svenska industrigasmarknaden
Air Liquide i Sverige | myGAS | Air Liquide Gas AB
Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård och har fler än 3,5 miljoner kunder och patienter över hela världen. Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation.

Läs mer


Air Liquide Gas AB

Mer än 100 års erfarenhet av gas

Air Liquide har mer än 100 års erfarenhet av gas och gasteknologi. Gasen är själva kärnan i vår verksamhet, och det är också där vår expertis kommer ifrån. Vi är därför väl rustade att hjälpa våra kunder att på bästa sätt utnyttja gasteknikens enastående möjligheter. Från inledande behovsanalys, provkörning, installation och utbildning fram till en optimalt intrimmad process. Vi erbjuder också en rad tjänster, bland annat service och underhåll, anpassade efter kundernas behov.

 

Snabb och säker leverans av gas

Våra gaser produceras på strategiskt placerade produktionsenheter där kvalitet och säkerhet har högsta prioritet. Vi har en effektiv transportorganisation och mer än 350 försäljningsställen som levererar snabbt och säkert över hela Norden till våra 50 000 kunder, oavsett vart de befinner sig.

Utöver kvalitet och säkerhet värnar också Air Liquide om miljön och arbetar för att minimera klimatpåverkan. Du kan läsa mer om vår klimatsmarta flytande gas,  Green Origin, här.

Vill du veta mer om Air Liquide Gas AB? Besök vår hemsida här:
Testimonials: 
Överväger du att bli kund?

Få en icke-bindande offert

Du kan enkelt och snabb få en icke-bindande offert här på myGAS, Air Liquides kundportal. Du behöver bara registrera dig med några få upplysningar. Lägg till den eller de gaser du önskar en offert på, så tar vi fram ett skräddarsytt erbjudande och skickar det så fort som möjligt.

 

Är du osäker på vilken gas du ska använda?

m du inte är helt säker på vilken gas du ska använda, kan du prova vår GasGuide här, annars är du alltid välkommen att kontakta oss.