Bra för miljön och smidigt för dig med faktura via e-post!
E-postfakturering | myGAS | Air Liquide
Undvik onödigt slöseri av papper genom att registrera dig för fakturering via e-post istället för papper. Som kund kan du själv göra det här på myGAS, eller så kan du kontakta vår kundservice, som gärna hjälper dig.

Fördelar med fakturering via e-post 

Spara miljön

  • Årligen förbrukas det tonvis med papper till pappersfakturor. Fällningen av träd för att producera papper skapar påverkar miljön på både kort och på lång sikt. Genom att registrera ert företag för fakturor via e-post bidrar ni till att göra en skillnad.

Spara pengar

  • Alla pappersfakturor har en administrativ avgift påförd, den kan du enkelt undvika genom att registrera er för faktura via e-post, så får du fakturan skickad till dig som PDF.

Spara tid

  • Genom att få fakturorna via e-post kommer det att underlätta er administration. Det går enkelt och snabbt att spara ner PDF-fakturan i en central digital mapp hos er, för att dela den med relevanta medarbetare och kunna söka efter dem vid behov.

     

Registrera dig på myGAS och
för e-postfakturering här!

Som registrerad myGAS.se användare har du flera fördelar när det kommer till hantering av fakturor och övrig administration.

Enklare administration och översikt 

Din gasinformation samlat på ett ställe

  • Som användare på myGAS har du snabb tillgång till fakturor, kontrakt och lagersaldo samtidigt som du upplever alla fördelar med att beställa gas online.

    Du kan enkelt filtrera på hur många månader tillbaka du vill se fakturakopior, eller söka på ett fakturanummer, m.m. Utöver det kan du faktiskt betala din faktura direkt på myGAS. 

Registrera dig på myGAS och upplev fördelarna

Varför välja oss: 
1
REGISTRERA DIG PÅ myGAS.SE
Registrera ett konto här på myGAS.se så kan du enkelt och snabbt administrera gasinköp på ett ställe.
2
KOPPLA FÖRETAG TILL KONTO
Med hjälpa av ditt företags kund & organisationsnummer, hitta på en faktura, kopplar vi ihop företaget med ditt myGAS konto.
3
ENKEL GASADMINISTRATION
Du har nu snabb tillgång till fakturor, kontrakt och lagersaldo samt att du nu kan uppleva alla fördelarna med att administrera era gasinköp online.