Återförsäljare som erbjuder utkörning

Din gasleverantör i Norden

Air Liquide är världsledande inom gaser, teknik, utrustning och tjänster för industri och sjukvård. Air Liquide Gas AB är en del av Air Liquide-gruppen och tillsammans med våra systerföretag i Norge, Danmark och Finland ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det ger oss goda resurser och möjligheten att kunna erbjuda våra kunder en optimal service – även över landsgränserna.
Tack vare strategiskt placerade produktionsenheter, en högeffektiv transportorganisation och mer än 350 försäljningsställen kan vi garantera en säker gasdistribution över hela Norden. Vi är den enda gasleverantören du behöver, oavsett vilken bransch du tillhör eller var i Norden du befinner dig. Självklart anpassar vi våra tjänster för att hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Air Liquide levererar en rad olika gaser och gasblandningar för industriell användning i flytande form med tankbil eller i mindre kärl avsedda för flytande gas, på enstaka flaskor eller i flaskpaket. Vi erbjuder gasprodukter med en rad olika renheter, koncentrationer och volymer.  När du behöver gasen i stora mängder kan vi leverera den i flytande form via tankbil. Vi installerar då en lämplig tank och förångare med kontroll av din gasförbrukning.

Hitta återförsäljare

Nedan hittar du alla våra agenter och återförsäljare i Sverige där du kan köpa gas och utrustning från oss. All nödvändig information om närmaste butik får du genom att klicka på de röda markörerna på kartan. 

Sök på postnummer eller stad i sökrutan nedanför.

Har du frågor? I så fall är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon. Våra återförsäljare står också redo att hjälpa till om du har frågor kring din beställning eller leverans.

Vänta......