LANTBRUKARE

“Jag behöver en gasflaska som är lätt att ta med sig till mina svetsjobb på gården”.

Som lantbrukare behöver jag snabbt kunna lösa mina svetsjobb. Ibland måste arbetet göras utomhus och inte i verkstaden, och då kommer ALbee gasflaska väl till pass.

ALbee-flaskan är lätt att hantera och utrustad med det jag behöver. 11-litersflaskan är inte alltför tung att hantera, och det inbyggda handtaget gör att flaskan är lätt att ta med sig - överallt.

11-litersflaskan räcker gott och väl för mina underhållsarbeten på gården. Med ALbee slipper jag dessutom hyresavtal som ska förlängas och förskottsbetalas.

  • Svetsa på jordbruksmaskiner
  • Svetsa staket, grindar, stängsel
  • Göra mindre svetsarbeten på gården

 


VVS:aren

“Lönsamhet och säkerhet är viktigt för mig som är småföretagare”.

ALbee gasflaska är perfekt för mig som hela tiden förflyttar mig mellan olika serviceuppdrag.

För oss småföretagare gäller det att få lönsamhet i jobben, samtidigt som vi ska arbeta säkert. Att ta med en 20-liters gasflaska upp i trapphus och kulvertar är tungt och omständigt. Med ALbee går det lätt att ta sig fram, tack vare att flaskan är smidig och har ett greppvänligt handtag. Mitt arbete blir därmed säkrare, snabbare och mer ergonomiskt. 

Det är mycket man som VVS:are ska ha med sig i bilen, och när jag gick över till ALbee gasflaska fick jag ner tjänstevikten betydligt. 

  • MAG-svetsa i rostfritt
  • Ger god ljusbågsstabiliserande effekt
  • Ger hög finish på svetsfogen

 

 


 

Gör Det Själv - Bilsportsentusiasten

“Jag slipper hyresavtalen och lägger hellre pengarna på reservdelar”.

Som bilsportsentusiast kan jag inte sluta att renovera och bygga om gamla bilar. Det blir en hel del svetsarbeten i början av ett projekt, och då tycker jag att ALbee gasflaska passar perfekt.

Jag slipper även hyreskontrakt på flaskan som annars kan vara ekonomiskt påfrestande. Jag lägger hellre pengarna på reservdelar! Med 11-litersflaskan klarar jag mig länge och väl.

När det är tävlingsdags är det enkelt att ta med gasflaskan och svetsutrustningen för att göra de nödvändigaste reparationerna på plats.

  • Svetsa samman bildelar
  • Svetsa samman plåt
  • Svetsa ett avgasrör

 


Förrådsansvarig på ett produktions- och underhållsföretag

“Vi valde en gasflaska som är bra för våra anställda”.

Våra anställda utför svets- och reparationsarbeten på platser som ibland är mycket svåra att komma åt. Att ta med 20- eller 50-liters gasflaskor upp på höga ställningar eller in i trånga gångar och kulvertar är oerhört krävande och omständigt. Att bära ett skärställ 40 meter upp är inte bra för någon. Vi månar om de anställdas hälsa och vill därför att de ska arbeta ergonomiskt och säkert. 

Genom att använda ALbee kan de anställda utföra sitt arbete snabbare och med mindre påfrestning. Arbetet blir säkrare och mer ergonomiskt. Med en gasflaska som tar mindre plats går det även att ha fler uppsättningar med utrustning i förrådet. Det blir lättare att planera in arbeten och effektiviteten ökar. 

Med snabbkopplingen på slangen kommer vi snabbt igång med arbetet och vi behöver inte leta efter en regulator, den sitter inbyggd.

 

Läs mer i bloggen

albee

 

 

Vänta......